Nieuws

  • Nieuwe proefleden AKSV
    Hierbij kunnen wij meedelen dat de bedrijven StarCuisine BV (Rijswijk), Maître André (Oude Tonge) en Padifood Service BV (Oss) proeflid zijn geworden. Met deze nieuwe leden is de AKSV nog representatiever als brancheorganisatie voor de NederlandseLees meer »
    03 januari 2012
  • Geslaagd jubileumsymposium AKSV
    ‘Belang foodsector veel beter in beeld brengen’ De Nederlandse voedingsmiddelensector moet nadrukkelijker haar positie en belangen duidelijk maken bij publiek en politiek. Dat zei directeur Philip den Ouden van koepelorganisatie FNLI op een symposium terLees meer »
    17 november 2010
  • Betere vetten in producten door samenwerking in de keten
    Eindrapportage Task Force Verantwoorde Vetzuursamenstelling 2003 - 2010 Tijdens het jubileumcongres van het Voedingscentrum is de eindrapportage gepresenteerd van de Task Force Verantwoorde Vetzuursamenstelling. De AKSV is één van de deelnemersLees meer »
    16 november 2010
« 1 2 3 3/3 (53)